Zlato zo súťaže Talenty 2014

Speváčky v zlatých pásmach na súťaži Talenty 2014V nedeľu 23. februára sa v Dlhom Klčove uskutočnil ďalší ročník súťaže v speve ľudových a populárnych piesní Talenty 2014. V I. kategórii v speve ľudových piesní reprezentovala našu školu a DFS Cifroško Ninka Mrusková, v II. kategórii Hanka Kocáková a v kategórii spevácke skupiny staršia dievčenská spevácka skupina DFS Cifroško. Po prvýkrát na tejto súťaži boli súťažiaci zaradení do pásiem (zlaté, strieborné a bronzové). V silnej konkurencii obstáli naši speváci na výbornú. Všetci si vyspievali zlaté pásmo. Dievčenská spevácka skupina získala aj návrh na postup na Krajskú súťažnú prehliadku hudobného folklóru v Raslaviciach.

Aj v speve populárnej piesne súťažili naši Cifroškári - v I. kategórii Anička Maťašová a v II. kategórii Peter Gáč, ktorých porota tiež zaradila do zlatého pásma. Peter, ktorý zvíťazil na Talentoch po tretíkrát, sa stal laureátom súťaže. Tešia nás aj úspechy tanečníkov z Cifroška Sašky Jevčákovej a Miša Budaia, ktorí reprezentovali svoje školy a tiež sa umiestnili v zlatom pásme. Všetkým "zlatým" spevákom blahoželáme a tešíme sa z ich úspechov.

talenty_diplomy_01talenty_diplomy_02talenty_diplomy_03talenty_diplomy_04talenty_diplomy_05

talenty_01talenty_02talenty_03talenty_04talenty_05talenty_06talenty_07talenty_08talenty_09talenty_10talenty_11talenty_12talenty_13talenty_14talenty_15talenty_16talenty_17talenty_18talenty_19
 

Podporte DFS Cifroško

Hlavní partneri


Cifroško na FaceBook-u

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
RocketTheme Joomla Templates