Cifroškárska „zlatá“ nedeľa

Cifroškárska zlatá nedeľaV nedeľu 19. apríla 2015 Mestský dom kultúry vo Vranove nad Topľou ožil folklórom. Napoludnie sa tam konala okresná súťažná prehliadka detských folklórnych súborov. Päť detských kolektívov bojovalo o priazeň poroty a publika. Cifroško sa predstavil súťažným blokom A idze še do školi, ktorý pripravili p. uč. PaedDr. Jarmila Kolesárová a Mgr. Peter Šofranko. Porota zaradila túto choreografiu do zlatého pásma. Aj keď postup na krajskú súťaž ušiel našim štvrtákom iba o vlások, zaslúžia si pochvalu za presvedčivý tanečný, spevácky i herecký výkon.

O 15.00 hodine prebrali štafetu folklóristi, ktorí bojovali o čo najlepšie umiestnenie v krajskej súťaži a prehliadke sólistov tanečníkov v ľudovom tanci pod názvom Tancuj, tancuj... Cifroško reprezentovali v kategórii D (interpreti ľudového tanca vo veku od 12 do 16 rokov) tri súťažné páry - Peter Gáč s Lenkou Adamovou, Jakub Hricík s Danielou Mikulovou a Dominik Švarný s Lenkou Krištanovou. Všetky tri páry ukázali svoje tanečné majstrovstvo a získali umiestnenie v zlatom pásme. Tanečný pár Peter Gáč a Lenka Adamová postúpili na celoslovenskú súťaž Šaffova ostroha, ktorá sa bude konať 29. - 31. mája 2015 v Dlhom Klčove. Srdečne blahoželáme a držíme prsty!

zlata_nedela_01zlata_nedela_02zlata_nedela_03zlata_nedela_04zlata_nedela_05zlata_nedela_06zlata_nedela_07zlata_nedela_08zlata_nedela_09zlata_nedela_10zlata_nedela_11zlata_nedela_12zlata_nedela_13zlata_nedela_14zlata_nedela_15zlata_nedela_16

 

Podporte DFS Cifroško

Hlavní partneri


Cifroško na FaceBook-u

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
RocketTheme Joomla Templates